۴ مرداد ۱۳۹۷

برگزاری همایش سلامت معنوی با سخنرانی دکتر اصغر قربانی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو – همایش سلامت معنوی ( آموزش احکام نماز خاص بیماران ) با حضور بیش از ۴۰۰ نفر از پرستاران و بهیاران در سطح مراکز آموزشی درمانی و شبکه های بهداشت و درمان استان کرمانشاه در محل سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی امام رضا ( ع ) دوشنبه ۲۵ تیر ماه ۹۷ برگزار گردید .

در این همایش که مدیریت ستاد اقامه نماز استان ، روسای مراکز آموزشی درمانی و مدیران شبکه های بهداشت و درمان و رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی و بیش از ۴۰۰ نفر از پرستاران و بهیاران در سطح مراکز آموزشی درمانی و شبکه های بهداشت و درمان استان کرمانشاه حضور داشتند .

ابتدا دکتر غلامی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  ضرورت برگزاری این کارگاه را برای شرکت کنندگان تشریح کرد و سپس آقای دکتر اصغر قربانی هیات علمی و متخصص اطفال و نوزادان بیمارستان بهارلو و مبدع طرح های تسهیلات نماز برای بیماران و مدرس نمونه کشوری در آموزش کاربردی پرستاران و بهیاران جهت احکام نماز خاص بیماران ، در خصوص احکام نماز خاص بیماران از جمله وضو ، تیمم ، وضوی جبیره ای ، تیمم نیابتی و … در شرایط مختلف اختیاری و اضطراری و نیز با توجه به وضعیت بیمار بصورت تئوری و عملی به تفضیل برای شرکت کنندگان تبین و تشریح نمودند که مورد استقبال حضار قرار گرفت .

همچنین در این همایش ابزار و وسایل ابتکاری که در بیمارستان بهارلو برای تسهیل در ادای فریضه نماز در اتاق ها و بخش های بیمارستان وجود دارد به حضار معرفی و توضیحات لازم داده شد .