برگزاری همایش سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

۴ شهریور ۱۳۹۷

برگزاری همایش سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی زنجان |, , , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو – همایش سلامت معنوی ( آموزش احکام نماز خاص بیماران ) با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از پزشکان، پرستاران و بهیاران استان زنجان در سالن همایش­های بین­المللی روزبه مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی روز دوشنبه ۲۹ مرداد ۹۷ برگزار شد. در این همایش ابتدا حجه الاسلام و المسلمین شیرمحمدی مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی زنجان ضمن خیر مقدم به حضار ضرورت برگزاری این همایش و نیاز همه افراد جامعه به معنویات برای رسیدن به آرامش اشاره کرد و سپس دکتر اصغر قربانی هیات علمی و متخصص اطفال و نوزادان بیمارستان بهارلو و مبدع طرح های تسهیلات نماز برای بیماران و مدرس نمونه کشوری در آموزش کاربردی پرستاران و بهیاران در خصوص احکام نماز خاص بیماران از جمله وضو، تیمم و وضوی جبیره­ای، تیمم نیابتی و … در شرایط مختلف اختیاری و اضطراری و نیز با توجه به وضعیت بیمار بصورت تئوری و عملی به تفضیل برای شرکت کنندگان تبیین و تشریح نمودند که مورد استقبال حضار قرار گرفت.

همچنین در این همایش ابزار و وسایل ابتکاری که در بیمارستان بهارلو برای تسهیل در ادای فریضه نماز در اتاق­ها و بخش­های بیمارستان وجود دارد به حضار معرفی و توضیحات لازم داده شد.