برگزاری كميته هموويژلانس در بيمارستان بهارلو

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶

برگزاری كميته هموويژلانس در بيمارستان بهارلو |, , ,

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهارلو، كميته طب انتقال خون بيمارستان بهارلو با حضور دكتر موسوي موحد، رئيس، معصومی، مدیر، دكتر بهنوش و دکتر علیزاده، مسئولین فنی بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دكتر عابدی، مسئول فني آزمايشگاه، قاضي، مترون، آقایی، مدير آزمايشگاه، پرویزی، کارشناس بهبود کیفیت، نصیری، سوپروایزرآموزش و خسروی، مسئول بانک خون روز شنبه نهم اردیبهشت‌ماه سال جاري در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.
در ابتدای جلسه مصوبات قبلی پیگیری شد، سپس تهیه Blood Warmer بر اساس استانداردهای تجهیزات بانک خون و … مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
در این کمیته، پیش‌نویس دستورالعمل نحوه عودت کیسه خون و فراورده‌ها از اتاق عمل به واحد بانک خون تصویب شد.
همچنین مقرر شد آموزش‌های داخلی همویژلانس ویژه پزشکان، پیش از برگزاری آزمون آنلاین انجام و به‌صورت پیامک و اطلاعیه به پزشکان اطلاع‌رسانی شود.
دقت در تکمیل صحیح فرم پایش خون و فراورده‌های حین تزریق، برگشت ست تزریق خون پس از تزریق به همراه فرم پایش از بخش به بانک خون و … از دیگر موارد مطروحه در این کمیته بود.