برگزاری كميته اورژانس، تریاژ و تعیین تکلیف

۱۷ شهریور ۱۳۹۵

برگزاری كميته اورژانس، تریاژ و تعیین تکلیف |, ,

كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو روز  ‌دوشنبه ۱۵ شهریور‌ماه سال ۹۵ در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.
در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل پیگیری شد، سپس مشکلات پذیرش گرفتن برای گذاشتن  پیس موقت و انجام آنژیوگرافی بیماران نیازمند به این پروسیجرها بحث و اقدامات لازم مصوب شد.
سرعت HIS در اورژانس، تحویل برگه تریاژ از بیماران بعد از ویزیت توسط پزشکان (بیمارانی که بستری نمی شوند)، حضور به موقع متخصصان برای مشاوره های اورژانس در کمیته اورژانس بیمارستان بهارلو مطرح شد.
در پایان جلسه گزارش شاخصهای اورژانس ارائه وبررسی شد.
كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو با حضور دكتر موسوي موحد، رئيس، معصومي، مدير، دکتر عارفی، معاونآموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر علیزاده، مسئول فنی بیمارستان، دكتر جلالي، مسئول بخش اورژانس و پزشك Bed manager، دکتر عزیزی متخصصین طب اورژانس، دکتر افسری، متخصص نورولوژی، دکتر محسنی، متخصص قلب و عروق، فتح‌آبادی و کاکاوند، سوپروایزرین دفتر پرستاری، فرجي، سرپرستار اورژانس مسمومين و دبير جلسه، مصطفوی، سرپرستار اورژانس، احسانی، مسئول پذیرش،بلبلی، مسئول واحد ترخیص، روشن، مسئول حفاظت فیزیکی، نجاری، کارشناس بهبود کیفیت روز ‌دوشنبه ۱۵ شهریور‌ماه سال ۹۵ در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.