برگزاری جلسه کنترل عفونت و بهداشت محیط

۳ مرداد ۱۳۹۷

برگزاری جلسه کنترل عفونت و بهداشت محیط |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو – کمیته کنترل عفونت در روز چهارشنبه  مورخ ۰۳/۰۵/۹۷ در دفتر ریاست برگزار گردید.

در این کمیته، دستورالعمل های جدید این واحد ابلاغ گردید، آمار عفونت بیمارستانی و نیدل استیک ماه قبل مطرح و مورد بررسی قرار گرفت، گزارشی از همه گیری بیماریهای فصلی ارائه شد، آمار زخم بستر بخشهای مختلف گزارش گردید، در ادامه مسئول فنی بخش داروخانه گزارشی در ارتباط با بهینه شدن میزان مصرف آنتی بیوتیک ها بعد از استفاده از فرم های پایش مطرح گردید.

در این جلسه، دکتر بهنوش (معاون درمان)، دکتر عارفی ( معاون آموزش)، دکتر عبدوس (مشاور درمان)، معصومی (مدیر) و قاضی (مترون) و … جمعی از پزشکان متخصص و کارشناسان مربوطه حضور داشتند.