۶ اسفند ۱۳۹۶

برگزاری جلسه هم اندیشی هیات رئیسه مجمع خیرین سلامت تهران و شمیرانات با هیات رئیسه بیمارستان بهارلو |, , ,

روابط عمومی بیمارستان بهارلو: جلسه هم اندیشی هیات رئیسه مجمع خیرین سلامت تهران و شمیرانات با هیات رئیسه بیمارستان بهارلو، روز یکشنبه ششم اسفند ماه سالجاری در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، جلسه هم اندیشی هیات رئیسه مجمع خیرین سلامت تهران و شمیرانات با مسئولین بیمارستان: دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر بهنوش معاون درمان، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر علیزاده، مسئول فنی، قاضی مدیر پرستاری بیمارستان، عمرانی، رئیس امور اداری، مهندس طهماسبی، رئیس واحد تجهیزات پزشکی و محمدی، رابط خیرین بیمارستان در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه راهکارهای جذب مشارکت مردمی و خیرین ارئه شد.
همچنین احداث و تکمیل پروژه‌های درمانگاهی و بخش‌های ویژه بیمارستان بهارلو مورد ارزیابی قرار گرفت.
پایان جلسه مقرر شد تشکیل همایش خیرین در بیمارستان بهارلو و راهکارهای مربوطه پیگیری شود.
خبر: بهاره جفائی