برگزاری بزرگداشت روز علوم آزمایشگاهی

۳۱ فروردین ۱۳۹۶

برگزاری بزرگداشت روز علوم آزمایشگاهی |, , ,

به مناسبت سالروز تولد حکیم جرجانی و بزرگداشت روز علوم آزمایشگاهی، معصومی، مدیر، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی، مترون ، عمرانی، رئیس امور اداری، جفائی، مسئول روابط عمومی بیمارستان روز چهارشنبه ۳۰ فروردین سال ۹۶ در آزمایشگاه بیمارستان بهارلو حضور یافته و این روز را به کارکنان آزمایشگاه تبریک گفته و با اهدای گل و شیرینی از زحماتشان قدردانی و تشکر کردند.
در مراسمی که با حضور مسئولین بیمارستان، آقایی، مدیر آزمایشگاه، دکتر عابدی، مسئول فنی آزمایشگاه و سایر کارکنان آزمایشگاه انجام شد، مدیر و مشاور درمان از ارتقاء کیفیت آزمایشگاه قدردانی کردند.
در پایان مراسم مسابقه‌ای برگزار و به برندگان مسابقه جوایزی اهدا شد.
گفتنی است، فضای آزمایشگاه در راستای ارتقاء کیفیت و کمیت خدمات و افزایش رضایت مراجعین بازسازی و توسعه پیدا کرد.