برگزاری بازآموزی کمردرد در بیمارستان بهارلو

برگزاری بازآموزی کمردرد در بیمارستان بهارلو |, , , ,

بازآموزی کمردرد باهدف آشنایی با برخورد چند تخصصی در تشخیص و درمان در کمردرد، روز پنج‌شنبه ۲۱ بهمن‌ماه سال ۹۵ در آمفی‌تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار می‌شود.
این بازآموزی دارای ۵/۴ امتیاز ویژه تخصص جراحی مغزواعصاب فوق تخصص روماتولوژی طب فيزيكي و توان‌بخشی ارتوپدي و پزشكان عمومي، ۲۵/۳ امتیاز ویژه تخصص مغز و اعصاب کارشناسی فیزیوتراپی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی کارشناسی ارشد پرستاری و کارشناسی پرستاری، ۲۵/۲ امتیاز ویژه پزشكي ورزشي زنان و زايمان طب كار بیماری‌های كودكان بیماری‌های داخلي و ۵/۱ امتیاز بازآموزی ویژه دکترا کارشناسی ارشد کارشناسی مامایی تخصص روان‌پزشکی کارشناسی روانشناسي باليني هست.
دبیر علمی برنامه دکتر الهام کارگزار، هیئت‌علمی طب فیزیکی و توان‌بخشی است.
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و اطلاع کامل از جزئیات برنامه می‌توانند به سامانه آموزش مداوم به نشانی http://www.ircme.ir مراجعه نمایند.