برگزاری بازآموزی مسمومیت‌ها در بیمارستان بهارلو

برگزاری بازآموزی مسمومیت‌ها در بیمارستان بهارلو |, , , ,

بازآموزی مسمومیت با هــدف آشنایی شرکت‌کنندگان با عوامل، علل و درمان مسمومیت‌ها، روز سه‌شنبه ۱۲ بهمن ماه سال ۹۵ در آمفی‌تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار می‌شود.
این بازآموری دارای ۳ امتیاز ویژه متخصصین طب اورژانس، داخلی، پزشکی قانونی، عفونی و پزشکان عمومی، ۲٫۲۵ امتیاز ویژه متخصصین مغز و اعصاب، قلب و عروق، کودکان، بیهوشی و فوق تخصص ریه، ۱٫۵ امتیاز ویژه متخصصین جراحی عمومی، فوق تخصص روماتولوژی و نفرولوژی و کارشناسی پرستاری و هوشبري و ۱ امتیاز ویژه متخصصین طب کار، زنان و زایمان، دکترای حرفه‌ای دندانپزشکی، کارشناسی مامایی وکاردانی هوشبري می‌باشد.
دبیر علمی برنامه دکتر محمد عارفی، دانشیار دانشگاه و معاون آموزشی بیمارستان بهارلو است.
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و اطلاع کامل از جزئیات برنامه می‌توانند به سامانه آموزش مداوم به نشانی http://www.ircme.ir مراجعه نمایند.