برگزارکمیته ایمنی مادر و نوزاد، ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر

برگزارکمیته ایمنی مادر و نوزاد، ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر |, , ,

کمیته ایمنی مادر و نوزاد بیمارستان بهارلو، روز ‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
کمیته ایمنی مادر و نوزاد، با پیگیری مصوبات جلسه قبل شروع شد.
در این کمیته انجام زایمان بی درد اپیدورال، اسپاینال (تاکید معاونت درمان) برنامه ریزی شد.
اخذ رضایت TL از همسر در واحد پذیرش، کارنامه عملکرد ماهیانه متخصصین زنان در مورد سزارین نخست زا و …از دیگر موارد مطروحه در کمیته بود.
ادامه جلسه، مقرر شد تجهیزات همراه در اتاق LDR تکمیل شود.
سپس مقرر شد فیلم آموزشی در ۲۴ ساعت اول پس از زایمان بر اساس استانداردهای کتاب پایش شیر مادر نمایش داده شود.
همچنین اطلاعات تکمیلی، کلمپ بند ناف دارای شناسه نوزاد بررسی و جلسه بعد توضیح داده شود.
در این کمیته هیئت نظارت بر کد بین المللی جانشین شونده های شیر مادر تعیین شد.
کمیته ایمنی مادر و نوزاد، ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر بهنوش، مسئول فنی بیمارستان، دکتر موحدی، رئیس گروه زنان، دکتر قربانی، متخصص نوزادان، دکتر قلندر پور، متخصص زنان، قاضی، مترون، سهل‌آبادی، سرپرستار بخش لیبر، جوهری، سرپرستار بخش جراحی زنان، هاشمی، سرپرستار بخش نوزادان، لیلا مهری، سرپرستار بخش ICUB رحیمی، مامای مسئول شیردهی و نجاری، کارشناس بهبود کیفیت، محسن‌آبادی، کارشناس تغذیه روز ‌چهارشنبه ۲۰ بهمن‌ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.