بازگشت بیمار به زندگی پس از ۱۸۰ دقیقه عملیات احیاء

بازگشت بیمار به زندگی پس از ۱۸۰ دقیقه عملیات احیاء |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو؛ ۱۶ شهریور ماه سال ۹۷ بیمار ۴۱ ساله ای که به دلیل سقوط از ارتفاع دچار شکستگی ران و ساق پای چپ شده بود به بیمارستان مراجعه کرد. در مدت ۱۰ روز بستری در بیمارستان، طی دو نوبت جراحی، با گذاشتن پروتز، شکستگی ترمیم شد و بیمار با تجویز ضد انعقاد پروفیلاکسی ترخیص گردید. به بیمار توصیه شد یک هفته بعد جهت آرتروسکوپی مراجعه کند.

بیمار در مراجعه دوم، ۱۳ مهر ماه،  مجدداً بستری و روز چهاردهم تحت عمل آرتروسکوپی قرار گرفت. چند دقیقه پس از بی حسی اسپاینال، بیمار دچار تعریق و افت فشار خون و O2 Sat و در نهایت آپنه شد. عملیات احیا بلافاصله آغاز و بیمار که تا سه ساعت به طور مکرر دچار ایست قلبی می شد، بارها احیا شد. همزمان اقدامات درمانی، تشخیصی و مشاوره ای صورت گرفت که تشخیص آمبولی ریه داده شد.

در طول مدت احیای بیمار که حدود ۱۸۰ دقیقه به طول انجامید، کادر پزشکان و پرستاران اتاق عمل با جدیت تمام و بدون خستگی بیمار را احیا کرده و در نهایت بیمار با شرایط پایدار به بخش مراقبت های ویژه منتقل شد.

بیمار ضمن دریافت مراقبت در  بخش ICU، پس از دو هفته با حال عمومی خوب و بدون عارضه ماندگار از بیمارستان مرخص شد.

دکتر محمود آقازیارتی، متخصص بیهوشی و رئیس اتاق عمل طی نامه ای کتبی به رئیس بیمارستان، خواستار قدردانی از کادر پرستاری و پزشکی اتاق عمل شد.

متن نامه به شرح زیر است:

رئیس محترم بیمارستان بهارلو

احتراما به استحضار می رساند، در تاریخ چهاردهم مهرماه سالجاری در اتاق عمل بیماری به نام —- با شک به آمبولی ریوی به مدت سه ساعت تحت عملیات احیاء قرار گرفت که منجر به بهبودی بیمار گردید. خواهشمند است در صورت صلاحدید نسبت به قدردانی از تیم احیای بیمار فوق دستور مساعدت لازم مبذول فرمایید.

با تشکر و احترام

دکتر محمود آقازیارتی