بازدید نماینده فدراسیون جهانی آموزش پزشکی (WFME) از بیمارستان بهارلو

بازدید نماینده فدراسیون جهانی آموزش پزشکی (WFME) از بیمارستان بهارلو |, , , , ,

نماینده فدراسیون جهانی آموزش پزشکی روز پنج‌شنبه ۲۸ مهر ماه سال جاری از بیمارستان بهارلو بازدید کرد.
در ابتدای این بازدید، نشستی در دفتر ریاست بیمارستان با حضور دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر عکاظی، معاون آموزش پزشکی عمومی دانشگاه، دکتر موسوی موحد، رئیس، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر رضایی، مدیر آموزش و جمعی از اعضای هیئت‌علمی بیمارستان برگزار شد و معاون آموزشی خلاصه‌ای از عملکرد فعالیت‌های آموزشی بیمارستان را توضیح داد. سپس از تمام بخش‌های آموزشی از جمله بخش‌های داخلی، زنان، طب کار، کلاس‌های آموزشی، دفتر آموزش و پژوهش، دفتر EDO، سالن کنفرانس، آمفی‌تئاتر، کتابخانه، سالن غذاخوری دانشجویان و مرکز مهارت‌های بالینی بازدید شد.