بازدید معاون بین الملل دانشگاه از بیمارستان بهارلو

۷ شهریور ۱۳۹۶

بازدید معاون بین الملل دانشگاه از بیمارستان بهارلو |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه و دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل دانشگاه روز دو‌شنبه ششم شهریور ماه سال جاری با هدف بررسی تجهیزات، امکانات و فضاهای آموزشی از بیمارستان بهارلو بازدید کردند.

در ابتدای این بازدید، نشستی در دفتر ریاست بیمارستان با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، دکتر عارفی، معاون آموزشی، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر خمسی، رابط پردیس بین‌الملل و دکتر رضایی، مدیر آموزش بیمارستان برگزار شد.

در این نشست رئیس بیمارستان توضیحات اجمالی در خصوص وضعیت اعضای هیئت‌علمی، امکانات رفاهی، امکانات آموزشی ارائه داد و گفت: کادر درمان بیمارستان نیز در امور آموزش کمک می‌کنند.

در این جلسه راهکارهایی برای پیشبرد اهداف آموزشی نیز ارائه شد.
در پایان از بخش‌های داخلی، جراحی، ICUها، CCUها، قلب و بخش‌های در حال ساخت و پاویون‌ها بازدید شد.