ph

۶ اسفند ۱۳۹۶

بازدید سرزده دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت و دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه از بیمارستان بهارلو |, , ,

روابط عمومی بیمارستان بهارلو: دکتر جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت به همراه هیات همراه و دکتر رضایی و دکتر بیگلر معاونین دانشگاه و مسئولین بیمارستان از بخشهای مختلف بیمارستان بهارلو بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دکتر جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت به همراه هیات همراه ساعت ۷:۳۰ صبح روز یکشنبه ششم اسفند ماه سالجاری از بخشهای مختلف بیمارستان بهارلو: اورژانس، ICU ها، آنزیوگرافی، لیبر، نوزادان و … بازدید کردند.
در این بازدید دکتر جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر رضایی، رئیس اداره بودجه معاون درمان وزارت بهداشت، مهندس محمودی، مشاور معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر کلانتری، مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، دکتر رضایی و دکتر بیگلر معاونین درمان و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس مکری، مدیر دفتر فنی و طرح‌های عمرانی دانشگاه و دکتر موسوی رئیس، معصومی مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزش، دکتر بهنوش معاون درمان، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی مدیر پرستاری بیمارستان حضور داشتند.
هدف از این بازدید ارزیابی اقدامات انجام‌شده و هتلینگ بیمارستان و بررسی نیازهای آینده عنوان شد.
خبر: بهاره جفائی