بازدید تیم ایمنی بیمار بیمارستان بهارلو از بخش مراقبتهای ویژه (ICU)

بازدید تیم ایمنی بیمار بیمارستان بهارلو از بخش مراقبتهای ویژه (ICU) |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو؛ تیم ایمنی بیمار بیمارستان بهارلو متشکل از دکتر بهنام بهنوش، مسئول ایمنی بیمارستان، دکتر مرتضی عبدوس، مشاور درمان، دکتر محبوبه علیزاده، متخصص عفونی، زهرا قاضی، مدیر پرستاری، معصومه پرویزی، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، فرحناز فرجی، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، آزاده صابری، سوپروایزر کنترل عفونت، روز چهارشنبه هجدهم مهرماه سالجاری از بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید که با حضور سرپرستار و پرستاران بخش انجام شد، مشکلات بخش در بازدید های قبلی مرور و موارد حل نشده ثبت گردید. در این بازدید همچنین در خصوص مشکلات تهدید کننده ایمنی بیمار بحث و راهکار ارائه شد.