بازدید تیم ایمنی بیمار بیمارستان بهارلو از بخش آنژیوگرافی

بازدید تیم ایمنی بیمار بیمارستان بهارلو از بخش آنژیوگرافی |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو؛ تیم ایمنی بیمار بیمارستان بهارلو متشکل از دکتر بهنام بهنوش، مسئول ایمنی بیمارستان، دکتر مرتضی عبدوس، مشاور درمان، دکتر محبوبه علیزاده، متخصص عفونی، زهرا قاضی، مدیر پرستاری، داود پناهی، مدیر بیمارستان، معصومه پرویزی، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، فرحناز فرجی، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، آزاده صابری، سوپروایزر کنترل عفونت، روز چهارشنبه نهم آبان سالجاری بازدید ایمنی و مدیریتی از بخش آنژیوگرافی بیمارستان به عمل آوردند. در این بازدید مشکلات بخش از دیدگاه ایمنی بیمار توسط مسئول بخش مطرح گردید. سپس تیم ارزیابی نکات قابل اصلاح و بهبود بخش را از دیدگاه ایمنی بیمار و مباحث ساختاری،  بررسی و موارد جهت طرح در کمیته ایمنی بیمار مکتوب گردید.

عکس: محمد منافی بیرون