بازدید تیم ارزیابان کشوری از بیمارستان بهارلو

۱۳ تیر ۱۳۹۶

بازدید تیم ارزیابان کشوری از بیمارستان بهارلو |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دکتر زرگر، عضو تیم ارزیابی بیرونی دانشگاه، روز دو‌شنبه ۱۲ تیر ماه سال جاری با هدف تبادل تجربیات، بهبود کیفیت فعالیت‌های آموزشی و ایجاد اصلاحات آموزشی از بیمارستان بهارلو بازدید کرد. در ابتدای این بازدید، نشستی در دفتر ریاست بیمارستان با حضور دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر اعتصام، مسئول دفتر EDO، دکتر رضایی، مدیر آموزش، مسئولین درس و مدیر گروه‌های آموزشی زنان، داخلی، طب کار، مسمومیت و جمعی از اعضای هیئت‌علمی بیمارستان برگزار شد. درابتدای این نشست معاون آموزشی خلاصه‌ای از عملکرد معاونت آموزشی، پژوهشی و دفتر EDO بیمارستان، برنامه‌های آموزشی در سطوح مختلف کارآموزی، کارورزی و دستیاری، بخش‌ها و درمانگاه‌های فعال در زمینه آموزش، عملکرد مرکز مهارت‌های بالینی، امکانات آموزشی، برنامه عملیاتی آموزش و پژوهش و … را شرح داد. در ادامه جلسه، اعضای هیئت‌علمی، راهکارهایی در راستای بهبود کیفیت آموزش و پژوهش و ارتقای امکانات رفاهی ارائه دادند و در خصوص چالش‌های موجود صحبت کردند. سپس دکتر زرگر چالش‌های جدی مالی، اهمیت آموزش و پژوهش در کنار وظایف درمانی روزمره و فشار کار مضاعف بر اعضای هیئت‌علمی که فعالیت درمانی نیز بر عهده آن‌هاست و دیگر مسائل و مشکلات را تشریح کرد و قرار شد، این مسائل به دانشگاه و در صورت لزوم به وزارتخانه منتقل شود.
بعد از آن مسئول IT بیمارستان گزارشی در مورد نحوه و سطح دسترسی فراگیران به سیستمHIS ، قابلیت گزارش‌گیری از سیستمHIS برای طرح‌های پژوهشی، سیستم Pacs تحت اندروید و … ارائه داد. در پایان مستندات استانداردهای اعتباربخشی آموزشی در دفتر معاون آموزشی بیمارستان ارزیابی و از کتابخانه و پاویون‌ها بازدید شد.