بازآموزی غربالگری جنین در بیمارستان بهارلو

بازآموزی غربالگری جنین در بیمارستان بهارلو |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، بازآموزی غربالگری جنین با هــدف کلی اطمینان از سلامت جنین، تشخیص به هنگام ناهنجاری‌های جنینی و به روز رسانی اطلاعات متخصصین و با عناوین اختصاصی سل فری و اندازه گیری NT، غربالگری سرمی، سافت مارکر در سونوی انومالی، تستهای تهاجمی غربالگری و پیامدهای بدحاملگی از طریق مارکرهای غربالگری آناپلوئیدی، روز پنج‌شنبه ۲۶ مهر ماه سال جاری در آمفی‌تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار خواهد شد.

این بازآموزی دارای ۳ امتیاز باز آموزی ویژه گروه های هدف شامل متخصصین زنان و زایمان، دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی مامایی و ۲٫۲۵ امتیاز ویژه کارشناسی ارشد مشاوره در مامایی و متخصصین پزشکی خانواده، پزشکان عمومی و پزشکان عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده می باشد.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و اطلاع کامل از جزئیات برنامه می‌توانند به سامانه آموزش مداوم به نشانی http://www.ircme.ir مراجعه نمایند.