بازآموزی خونریزی‌های مامایی در بیمارستان بهارلو برگزار می‌شود

۲ شهریور ۱۳۹۶

بازآموزی خونریزی‌های مامایی در بیمارستان بهارلو برگزار می‌شود |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، بازآموزی خونریزی‌های مامایی با هــدف کلی آشنایی با OB Hemorrhage و کنترل آن و هدف اختصاصی اتیولوژی خونریزی‌های مامایی، آتونی رحم و درمان‌های جراحی و دارویی و …، روز دو‌شنبه ۱۳ شهریور ماه سال ۹۶ در آمفی‌تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار می‌شود.
این بازآموزی دارای ۳ امتیاز ویژه متخصصین زنان و زایمان، پزشکان عمومی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای مامایی، ۲۵/۲ امتیاز ویژه متخصصین جراحی عمومی، طب اورژانس، داخلی، کارشناسی ارشد مشاوره در مامایی و کاردانی مامایی و ۵/۱ امتیاز ویژه متخصصین بیهوشی و پزشکان عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده می‌باشد.
دبیر علمی برنامه دکتر فرزانه واشقانی فراهانی، هیئت‌علمی گروه زنان بیمارستان بهارلو است.
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و اطلاع کامل از جزئیات برنامه می‌توانند به سامانه آموزش مداوم به نشانیhttp://www.ircme.ir و با شناسه ۱۰۲۹۴۸ مراجعه نمایند.