بازآموزی خودکشی با حضور مشاور وزیر بهداشت در بیمارستان بهارلو برگزار ‌شد

۲ خرداد ۱۳۹۶

بازآموزی خودکشی با حضور مشاور وزیر بهداشت در بیمارستان بهارلو برگزار ‌شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، بازآموزی خودکشی با حضور دکتر نوربالا تفتی، مشاور وزیر بهداشت، دکتر حاجبی، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، دکتر ملکوتی، رئیس سازمان پیشگیری از خودکشی، دکتر رسولیان، رئیس انجمن علمی روان‌پزشکان ایران، دکتر حسن‌زاده، رئیس کمیته پیشگیری از خودکشی انجمن روان‌پزشکان، دکتر خرازی‌ها، رئیس گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر عفت پناه، رئیس بیمارستان ضیائیان، دکتر نقوی، رئیس بیمارستان روزبه، دکتر کریمی، هیئت‌علمی بیمارستان روزبه، دکتر ناصحی،رئیس گروه روانپزشکی دانشگاه و دکتر موسوی موحد، رئیس و دکتر عارفی، معاون بیمارستان بهارلو روز دوشنبه اول خرداد ماه سال جاری در آمفی‌تئاتر بیمارستان برگزار شد.
عناوین ارائه‌شده در این کنفرانس، خودکشی، تعریف و همه‌گیرشناسی با سخنرانی دکتر فرناز اعتصام، خودکشی در بیماری‌های مدیکال، دکتر علی‌اکبر نجاتی صفا، روند تغییرات داروها و مواد مصرفی جهت اقدام به خودکشی در سال‌های گذشته تاکنون، دکتر محمد عارفی، برخورد با مراجعی که اقدام به خودکشی کرده است، دکتر حامد محمدی کنگرانی، خودکشی و روابط همسری، دکتر سامرند سلیمی، سامانه کشوری ثبت خودکشی، دکتر احمد حاجبی،اپیدمیولوژی و عوامل خطر خودکشی در نوجوانان، دکتر محمد عفت پناه، چگونه از خودکشی پیشگیری کنیم؟ دکتر مهدی حسن‌زاده خوانساری، خودکشی در سالمندان، دکتر پانته‌آ آریا، مسائل قانونی در خودکشی، دکتر آرش عکاظی، انعکاس سلامت- محور خودکشی در رسانه، دکتر شهرام خرازی‌ها و بازنگری راهنمای ایرانی انعکاس اخبار خودکشی در رسانه، دکتر حمیدرضا توفیقی بود.
شرکت‌کنندگان جهت دریافت گواهی باید حتماً در سامانه آموزش مداوم به نشانی http://www.ircme.ir عضو باشند.