از مسئول آمار بیمارستان بهارلو تقدیر شد

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶

از مسئول آمار بیمارستان بهارلو تقدیر شد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دکتر علیرضا نمازی، مدیر توسعه‌سازمانی و سرمایه، از آرزو اسدی، مسئول آمار بیمارستان بهارلو در راستای تصویب پیشنهادش جهت بهبود همکاري بيمار و کادر درمان بيمارستان (از طریق ایجاد کتابخانه ثابت در بخش‌ها) تقدیر کرد.
متن تقدیر به شرح ذیل هست:
پیشنهاددهنده گرامی: سرکار خانم آرزو اسدی
عنوان پیشنهاد: بهبود همکاري بيمار و کادر درمان بيمارستان (از طریق ایجاد کتابخانه ثابت در بخش‌ها)
سپاس خدايي را كه قوه تفكر و انديشيدن را به انسان‌ها عطا نموده است تا بدین‌وسیله درراه تعالي گام بردارند. بهره‌گيري از اين موهبت الهي وظيفه‌اي بس خطير مي‌باشد كه بر عهده همگان نهاده شده است. در شيوه نوين مديريت امروز جهان، اين امر بس انكارناپذير است و يكي از ابزارهاي كارآمد در اين مسير سيستم پيشنهادهاست كه باعث ايجاد انگيزش و توانمندسازي نيروي انساني و تبديل ايده‌ها به سرمايه مي‌گردد تا علاوه برافزایش رضايتمندي شغلي اسباب تعلق سازماني نيز فراهم آيد.
با عنايت به اينكه دانشگاه علوم پزشكي تهران توانسته است در اجراي صحيح نظام پيشنهادها در قالب سامانه مديريت پيشنهادها و بانك ايده دانشگاه موفق باشد باافتخار اعلام می‌دارد پیشنهاد شما در سال ۹۵ مصوب گروه حل مسئله (ارزیاب) نظام پیشنهادها واقع گردید.
لذا ضمن تقدير و تشكـر، ‌اميـد اسـت همكاري و همفكري خود را از ما دريغ ننموده و تمام افكار و انديشه‌هاي خود را در قالب پيشنهاد جهت رفع مشكلات دانشگاه و پيشبرد اهداف عالي و رسيدن به حد مطلوب و ایدئال و دلخواه نظـام و دانشگاه ارائه نمایید. موفقيت روزافزون شمـا آرزوي قلبي ماست. ان‌شاءالله…
دکتر علیرضا نمازی
مدیر توسعه‌سازمانی و سرمایه